újpest

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos oldalán jelentette be hogy szerződtette az ötvenhétszeres magyar válogatott védőt Kádár Tamást. Az Erste Ligában szereplő férfi jégkorongozóink március 9-én szerdán sorsdöntő meccset.


Pin On Soccer Logos

20728 likes 1794 talking about this 92 were here.

. Kádár Tamás Újpestre igazolt Forrás. Az OTP Bank Liga huszadik fordulójának nyitómeccsén az Újpest a Kisvárdát fogadta. Az észt válogatott Marten Kuusk után az Újpest újabb játékossal erősítette meg védelmét ugyanis a klub csütörtök délután bejelentette hogy szerződtette Kádár Tamást.

Június 26-án EGY SZEMÉLYBEN úgy döntött hogy megváltoztatja a labdarúgócsapat címerét és július 3-án már alkalmazta is azt. Az Újpest Torna Egylet vezetősége úgy döntött hogy a soron következő jégkorong és röplapda mérkőzések teljes jegybevételét a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül az ukrajnai válság áldozatainak megsegítésére ajánlja fel. A magyar női kézilabda-válogatott spanyolok elleni Európa-bajnoki selejtezőjét valamint a labdarúgó Magyar Kupa BékéscsabaÚjpest negyeddöntőjét közvetíti szerdán élőben az M4 Sport és az m4sporthu.

Ezt hagyta figyelmen kívül az Újpest FC ügyvezetője aki egyben az Újpest Labdarúgó Kft. Az állomás neve még 1905-ben is Palota-Újpest majd csak 1907-ben olvasható először a ma is használatos Rákospalota-Újpest elnevezés. P CSAPATOK M GY D V RÚG-KAP PONT EREDMÉNYEK.

A hazaiak támadója Giorgi Beridze hatalmasat hibázott 00-ás állásnál könnyen megszerezhette volna a vezetést a kieső helyen álló Újpestnek. Szeptember 3-án nyílt meg a VácBudapestGödöllő villamosított helyiérdekű vasút melynek egyik végpontja a nevében szereplő Budapesttel ellentétben Rákospalotán volt. Àllat- ès Termèszetvèdelmi Őrszolgálat Újpest Budapest Hungary.

Nemzeti Sport Onlive.


Pin On Ujpest Fc


Pin On Torcedoras 3


Pin On Sport Is Life


Ujpest Football Club Football Logo Football Club Football


Pin On Foci


1970 Alkatmany Mozi Ujpest Budapest Retro Olds


Pin On Football Badge Jersey


1897 Januar 1 En A Bvkv Ujpest Rakospalota Vonala Is Villamosuzemmel Indul El Budapest Budapest Hungary Old Photos


Town Hall Ujpest Budapest Hungary Budapest Historical Architecture Architecture


Pin On Foci


Ujpest Dozsa Budapest Soccer Logo Football Team Logos Football Logo


Noridekor Egyedi Dekor Ujpest Security


Kapcsolodo Kep Budapest Logos Peace Symbol


Ujpest Dozsa Of Hungary Crest Football Club Club Football


Pin On Synagogue Love


Pin On Sport Wallpapers


Pin On Club Logos


1980 As Evek Ujpest Istvan Szent Istvan Ter Budapest Hungary Budapest Travel Budapest


Ujpest F C Historical Logo Football Team Logos Football Club

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel